woensdag 16 juli 2008

Uw hotel in Oostende

Oostende, de enige echte Stad aan Zee.

Oostende heeft een ruim aanbod aan hotels. Deze prachtige badstad is het hele jaar door druk bezocht door vakantiegangers. Onze Belgische Stad-aan-zee met het Casino-Kursaal, de Wellingtonrenbaan en zijn heerlijke restaurantjes maakt van elke vakantie in Oostende een onvergeetelijk moment. Uw hotel in Oostende kiezen is dan ook een makkelijke opgave aangezien er zeker en vast voor elk wat wils is. In het weekend zijn de hotels in Oostende dan ook meestal snel volzet dus je hotel even van op voorhand reserveren is zeker geen slecht idee.
Oostende ligt in het midden van de Vlaamse Kust. Vanuit Oostende kan men makkelijk de andere bekende badsteden gaan bezoeken of er overnachten. Op 20 min van Oostende vindt men makkelijk een hotel in Blankenberge of een tiental minutjes verder kan men op hotel in Knokke .
Aan de andere kant van Oostende vindt men Middelkerke en De Panne maar geen van deze badsteden biedt dezelfde mogelijkheden als Oostende.

Ook een verblijf in een hotel in Brugge is makkelijk te combineren met een vakantie in Oostende. Brugge en Oostende hebben een heel goede treinverbinding, wat een bezoekje aan Brugge zeker en vast de moeite waard maakt. Er zijn heel wat luxe hotels in Brugge die net dat tikkeltje extra charme geven aan een verblijf in deze prachtige stad. De hotels in Brugge zijn echter snel volboekt dus aarzelt men best niet te lang met het reserveren.

Veel plezier in Oostende. Wij raden u ook enkele hotels aan die zeker en vast in de smaak zullen vallen.